Umrl Malcolm Young, legenda skupine AC/DC!

Legendarna avstralska rok skupina AC/DC je včeraj ostala brez Malcolma Younga. Umrl je včeraj v 64 letu starosti, v zadnjih letih pa je bolehal za demenco, zato ga že nekaj let nismo videli na turnejah s svojo skupino. “Poslovil” se je v krogu svojih najdražjih ter sorodnikov, je na njihovi fb strani zapisal njegov brat Angus, ki je skupaj z bratom bil ustanovitelj skupine, ki jo ne bomo nikoli nehali poslušati.

Malcolm, posel dobro opravljen, je še zapisal njegov brat!

Sicer pa je bil Malcolm gonilna sila te legendarne skupine, pisec pesmi, kitarist in pravi vizionar. Bil je perfekcionist, pri svojem delu edinstven ter vedno ponosen v svoje ustvarjanje, ter predan svojim oboževalcem. Z bratom je gojil posebno edinstveno vez, ter zapusti bogato dediščino, je še zapisano na fb strani AC/DC. Malcolm, dobro opravljeno, je zaključil njegov brat.

Ko je umrl njihov glavni pevec Bon Scott, ki je od leta 1974 pa vse do smrti navduševal s svojim prepoznavnim glasom širom po svetu, je nastala pesem Hells Bells, zaigrali pa so mu jo ob njegovem pogrebu. Bo tudi ta pesem “igrala” v slovo Malcolma ali bo nastala nova?

Uredništvo