V bolnišnici Rakičan iz predala omarice odtujen denar!

Foto:Pixabay
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v bolnišnici Rakičan iz predala omarice obravnavana tatvina denarja. V trgovini v Murski Soboti je neznanec izkoristil nepazljivost oškodovanke in iz nakupovalnega vozička izvršil tatvino ženske denarnice z denarjem, bančnimi karticami in osebnimi dokumenti. Soboški policisti so obravnavali še tatvino kolesa in goljufijo, radgonski pa zatajitev. V Ljutomeru je neznanec izvršil tatvino potopne črpalke.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. V Murski Soboti je bil pridržan kršitelj kateri je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo motorno kolo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer in na pomurski avtocesti.

Uredništvo