V Fazanerijo prihaja Roltek Dob, črno-beli pripravljeni!

Vir:www.nšmura.si

V desetem krogu 2. SNL bodo črno-beli doma gostili igralce iz Roltek Doba. Ekipa, ki prihaja iz okolice Domžal (naselje v občini Domžale), je v letu 2014/2015 bila celo prvak 2. SNL. Trenutno z eno manj odigrano tekmo in osvojenimi 4. točkami zaseda šele 14. mesto. Muraši si torej presenečenja ne bi smeli dovoliti, zato se tokrat od njih pričakuje le zmaga. Tekmo med varovanci Anteja Šimundže in Matjaža Kunstlja si bomo lahko ogledali v nedeljo, 8.10. ob 15.30 uri.

“Ekipa” Dobljanov priznava, da jih čaka ena najtežjih tekem v gostovanju!

Da se vodstvo ekipe skupaj z igralci zaveda, kam prihajajo, lahko preberemo tudi iz njihovega fb sporočila: “DOBLJANI TO NEDELJO Z VODILNO IN ŠE NEPORAŽENO MURO!”

Člansko A ekipo NK Roltek DOB čaka to nedeljo, 8.10.2017 ob 15.30 uri, eno najzahtevnejših gostovanj v letošnji sezoni in sicer v “Fazaneriji” pri Nogometna šola MURA Murska Sobota. “Muraši” v letošnji sezoni še niso okusili grenkobe poraza in so tudi vodilna ekipa v prvenstvu.
V devetih odigranih krogih so “črno-beli” sedemkrat zmagali in le dvakrat remizirali. Nasprotnikom so nasuli kar 25 golov, prejeli Prikaži več

Pojutrišnjem torej na domači Fazaneriji čakamo ljubitelji nogometa še eno zmago. Verjamemo, da pred polnim stadionom!

Uredništvo