V Moravskih Toplicah razkrinkano na “črno” dejavno igralniško podzemlje!

Vir: Pixabay

FURS (Finančni urad Republike Slovenije) je skupaj s policisti in kriminalisti  v Moravskih Toplicah stopil na prste organizirani združbi, ki je nedovoljeno prirejala igre na srečo. Kot je že pred časom poročal portal sobotainfo.com, gre za nedovoljeno opravljanej storitev igralništva v prostorih gostinskega lokala Čreta Bar.

Nameščene igralne naprave za prirejanje različnih iger, zasežen tudi denar!

Da je v posebnem prostoru gostinskega lokalala šlo za nezakonito prirejanje iger na srečo, poroča tudi spletni portal finance.si, ki je med drugim zapisal sporočilo iz FURS-a: »Na podlagi zbiranja obvestil in izvedenega nadzora v okviru hišne preiskave, v katerem je sodelovalo več deset policistov in kriminalistov, so inšpektorji v posebnem prostoru gostinskega lokala odkrili nameščene igralne naprave, na katerih so se prirejale različne igre. Po več urah trajajoči hišni preiskavi so inšpektorji odkrili in zasegli tudi večjo količino denarja, ki izhaja iz nedovoljenega prirejanja iger na srečo,«

Poslovna enota Čreta Bar deluje v sklopu podjetja Moja destinacija d.o.o., katere ustanoviteljica je Marija Horvat, “glavno besedo” upravljanja in vodenja pa ima bivša svetnica murskosoboške občine in danes “šefica” lokala, Nataše Horvat Barič); direktor podjetja pa je Denis Barič, mož gospe Nataše!

Nataša Horvat Barič je sicer za spletni medij Vestnik izjavila, da je “sporen prostor”, v katerem so se odvijale nezakonite igre na srečo oddan v najem tretji osebi. Med drugim je še izjavila, da: “Imena najemnika prostora zaradi poslovne zaupnosti ne bom razkrila”.

Sicer pa je Nataša Horvat Barič med drugim sporočila, da jim je bila z medijskim poročanjem o preiskavi v lokalu povzročena velika poslovna škoda.

Uredništvo