Jutri zadnja tekma Murašev na domači Fazaneriji, sledi zimski premor!

Vir: www.nsmura.si

Muraši bodo jutri ob 14.00 odigrali zadnjo tekmo pred zasluženim premorom v sezoni 2017/2018. Tudi tokrat na domaćem terenu v Fazaneriji proti ekipi Fužinarja Ravne Systems. Kakšnega večjega presenečenja ni pričakovati, zato bi kaj drugega kot tri dobljene točke proti trenutno na 14. mesto uvrščeni ekipi predstavljalo negativno presenečenje za ljubitelje nogometa.

Luka Bobičanec in Alen Kozar podaljšala profesionalno pogodbo!

Vodstvo črno belih je pred kratkim “potegnilo” pomembno potezo. Odločilo se je, da v svojih vrstah zadrži ključna igralca, Bobičanca ter Kozarja. Tako je s prvim podpisala profesionalno pogodbo do konca leta 2019, s Kozarjem pa do 30.6.2020. Jasno je, da ju kot ključna igralca trener Šimundža že vidi pri sestavi ekipe v 1. SNL. Poleg njiju naj bi po naših informacijah profesionalno pogodbo še imeli štirje igralci črno-belih!

Sicer pa je 2. SNL v letu 2017/2018 s strani NZS (Nogometne zveza Slovenije) bila precej spremenjena. Z namenom lažjega prehajanja mladincev med člane je bila dopolnjena na 16 klubov (iz prejšnjih 10). Tako se po novem igra po t.i. dvokrožnem sistemu (prej trikrožnem), kar pomeni, da bodo v eni sezoni posamezni klubi odigrali kar 30 ligaških tekem.

Uredništvo