Preteklih 24 ur

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali 13 prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, zasegli dve vozili in prijeli dva tujca pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

V vseh 13 nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, vendar pa število nesreč pove, da se vozniki še niso popolnoma prilagodili vremenskim razmeram in stanju na cestah.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari na Gradu, izsiljevanje v Lendavi in tatvino v Murski Soboti.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru. Kršiteljica se je ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Policisti so v Lendavi in Bogojini pri kontroli prometa ugotovili, da dva voznika ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so jima vozili zasegli.

V jutranjem času sta bila v Beltincih izsledena in prijeta dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v našo državo. Tujca sta bila odpeljana v policijsko enoto v nadaljnji postopek.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

M.Z.