Vladi gre odlično, tako s podpisi podpore slednji že več kot 60.000 podpisanih

Vlado je s podpisom podpore nagradilo že več kot 60.000 ljudi. Gre za priznanje, da vlada v času izrednih razmer dela dobro, celo odlično, nagradili so tudi njeno delo s katerim so pristopili v pomoč slehernemu posamezniku, podjetniku, instituciji, gospodarstvu. Gre pa tudi za prepoznanje namena rušenja te iste vlade pod združenji ali peticijami, v katerih se znova in znova znajdejo stranke SD, Levica in LMŠ.

Gre pa tudi za prepoznanje namena rušenja te iste vlade pod združenji ali peticijami, v katerih se znova in znova znajdejo stranke SD, Levica in LMŠ

Vlada RS pa se že spogleduje s prihajajočo recesijo in gospodarskim okrevanjem države. Dejstvo namreč je, da je svetovna pandemija v vseh državah povzročila upad števila aktivnih zaposlitev. Ponekod je povzročila več, ponekod manj škode kljub uspešnim ukrepom za omilitev posledic epidemije skozi pakete #PKP1 (3 milijarde EUR), #PKP2 (2 milijardi EUR) in #PKP3 (1 milijarda EUR). Spomnimo, da gre za t.i. helikopterski denar, ki je ključen za hitre, odločne in koordinirane ukrepe, tako monetarne kot tudi fiskalne politike.

Vlada se že spogleduje s prihajajočo recesijo in gospodarskim okrevanjem države

Kriza, ki jo je in jo še povzroča epidemija je “globoka, upamo pa, da ne bo dolga”, je pred dnevi na nacionalni TV povedal premier Janša in zagotovil, da bo politika naredila vse, da Slovenija iz recesije ne bo prešla v depresijo, tako kot se ji to zgodilo po zadnji gospodarski oziroma finančni krizi, ki se je začela leta 2009. Slovenija je še vedno v upadu gospodarske rasti (upad BDP) in napoveduje se, da bi naj že v začetku prihajajočega leta 2021 začela obračati smer (rast). Roka opoziciji glede sodelovanja v obliki sporazuma o sodelovanju je tudi tokrat odlična poteza vlade, kar je praksa, ko vlado vodi Janez Janša. Kdo vse v opoziciji se zaveda odgovornosti, da gre za Slovenijo in za blaginjo slehernega posameznika in bo ponujeno sprejel?

Kdo vse v opoziciji se zaveda odgovornosti, da gre za Slovenijo in za blaginjo slehernega posameznika in bo ponujeno sprejel?

Uredništvo