Vse “nared” za 3. Škaf 2018 v Černelavcih!

Vir:fb

Danes ob 15.00 se bodo začele že 3. Škafove igre (letos pod imenom ŠPORTNO KULTURNO AVANTURISTIČNI FESTIVAL), ki so jih pripravili mladi zanesenjaki, člani Mladinskega društva Černelavci. Igre se bodo odvile na Nogometnem igrišču Černelavci.

Prijave vse do 13.00!

Ekipe, ki bodo “ujele” čas do 13.00, bodo lahko sodelovale v izzivih Škafovih iger, v katerih bo tudi letos potrebnih precej spretnosti in kondicijske pripravljenosti. Gostitelj iger obljublja mnogo smeha in zabave.

Poskrbeli tudi za najmlajše!

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, saj so za njih pripravili napihljivi grad in poslikavo obraza, uživali pa bodo lahko tudi ob plesnih animacijah.

Sicer pa se bodo na letošnjem Škafu predstavili tudi lokalni športni klubi ter društva in sicer ŽOK MURSKA SOBOTA, DOGEBALL POMURJE, NOGOMETNA ŠOLA MURA, KBK MURSKA SOBOTA, HOKEJ NA TRAVI MORAVSKE TOPLICE, RADENSKA CREATIV MS in domače Gasilsko društvo Černelavci. Na razpolago bodo tudi za vprašanja, predstavitev delovanja njihovega društva in za vpis otrokov v njihove šole oz. treninge.

Zvečer ob 20.00 zabava s skupino Prestiž in ob 22.00 fire flow arts oz. pravi ognjeni spektakel!

Uredništvo