Tudi v Pomurju meritve hitrosti na enajstih lokacijah

Tudi v Pomurju bodo policisti jutri med 6. in 18. uro opravljali maraton nadzora hitrosti na vnaprej napovedanih lokacijah.

Policisti PP Gornji Petrovci bodo med 7. in 12. uro meritve opravljali na relaciji Petanjci – Murska Sobota, s policisti PP Murska Sobota pa bodo nato med 13. in 15. uro hitrost merili na relaciji Martjanci – Dobrovnik, med 15. in 18. uro pa bodo policisti obeh postaj meritve opravljali na relaciji Murska Sobota – Lipovci.

Policisti Prometne postaje policije Murska Sobota bodo nadzor izvajali med 7. in 12. uro in nato še med 13. in 18. uro na avtocesti  na počivališču Dolinsko sever, Specializirana enota za nadzor prometa PU Murska Sobota pa bo med 6. in 18. uro nadzor opravljala v naselju Hrastje Mota na relaciji Gornja Radgona – Ljutomer. 

Policisti Policijske PP Gornja Radgona bodo med 7. in 12. uro meritve opravljali na relaciji Podgrad – Trate, med 13. in 15. uro na relaciji Gornja Radgona – Radenci – Vučja vas, med 15. in 18. uro pa na relaciji Spodnji Ivanjci – Gornja Radgona. 

Policisti PP Ljutomer bodo med 7. in 12. uro nadzor hitrosti opravljali na relaciji Vučja vas – Ljutomer , med 13. in 18. uro pa na relaciji Gibina – Razkrižje – Ljutomer. 

M.Z.