Vsi na veliki derbi med Nafto in Muro!

Vir:nafta1903.si/klub/stadion/

Jutri ob 17.00 bomo Pomurci spet uživali v večnem derbiju med igralci Nafte 1903 in NŠ Muro. Pričakovanja ljubljencev črno – belih so seveda velika, želja domačinov po sladki zmagi pa prav tako. Kdo “si bo bolj” zaželel zmage v Športnem parku Lendava?

Muraši na vrhu lestvice, Nafta v skladu s cilji – utrditi svoje mesto v drugi ligi (trenutno na osmem mestu)!

Če so varovanci Anteja Šimundže na vseh tekmah pokazali, da si zaslužijo sam vrh lestvice in pobrali vse točke tudi v gosteh, pa gre po načrtih tudi štabu nafte, ki so si kot cilj postavili “biti stabilen drugoligaš” Obe tekmi v gosteh so sicer izgubili, in sicer proti ekipi AŠK Bravo iz Ljubljane in ekipi Cherrybox Tabor Sežana iz Sežane, toda na obeh domačih tekmah so slavili.

Ali bodo ljubljenci Mitja Novinića znali prekiniti niz odličnih iger Murašev?

Igralci Murašev so vsekakor v naletu, gre jim dobro, tudi vzdušje v taboru je odlično. Na odličnost in visoko stopnjo motiviranosti pa kaže tudi strelski izkupiček, ki je do jutrišnje tekme kar enajst danih golov in le en prejeti. Toda, modro – beli vedo, da jim na domačem terenu gre dobro pa čeprav z do sedaj danimi in prejetimi tremi goli. Kdo bo torej nadaljeval niz zaporednih zmag? Mura že peto na vseh tekmah ali Nafta že tretjo na domačem terenu?

Uredništvo