Z 10-letno Niko Flisar ob dobrodelnem koncertu smejala in jokala množica dobrih ljudi!

Vir:B.P.

Dogodek, ki si ga bo Nika Flisar zapomnila vse življenje. Ob njenem 10 -rojstnem dnevu ji je namreč OŠ Tišina v sodelovanju z Občino Tišina pripravila dobrodelni koncert. Z Niko se je ob mnogih znanih izvajalcih glasbe veselilo in jokalo več kot 500 ljudi.

S prostovoljnimi prispevki do potrebnega zdravljenja, z donatorstvom do vzpostavitve primernih pogojev za Nikino izobraževanje v prihodnji letih!

Gašper Gomboc, Nikin razrednik, idejni vodja in “režiser” programa je razmišljal o Nikini prihodnosti. Je že večkrat presenetil in tudi tokrat z odličnim programom razveseljeval in objokal marsikatero srce dobrih ljudi. Med izvajalci programa so lahko zbrani prisluhnili “Bakovski godbi”, s popestritvijo bakovskih mažoretk, glasbenikom GŠ Murska Sobota, Duu Mystica, Mihi Balažicu, Dorini Gujt, Mišu Kontrecu, Ansamblu Štrk, Pepsonu, Nataliji Verboten in Niki Zorjan. Z zaključkom in prižigom “Nikinih” svečk pa so presenetili kar Nikini sošolci iz podružnične šole Gederovci.

Nika bo zbrane prostovoljne prispevke vsekakor potrebovala in marsikdo si želi, da bi jo v prihodnje videl zaplesati.

Sicer pa šola že vse od minulega leta zbira donatorska sredstva, s pomočjo katerih bodo šolske prostore prilagodili potrebam Nike. Naslednja štiri leta bo namreč šolanje nadaljevala na sedežu OŠ Tišina.

Uredništvo