Zakaj Čeferin klicari poslance SMC in jih snubi, da prestopijo v tabor Koalicije ustavnega loka?

Foto: Epa
Aleksander Čeferin intenzivno lobira poslance SMC, da prestopijo med t.i. Koalicijo ustavnega loka, torej Jože P. Damijanu, v kateri so podporniki Levica, SD, SAB in LMŠ
Čeferin, kot novi stric iz ozadja?
DA,
te dni naj bi Čeferin snubil poslance SMC Janjo Sluga, Branislava Rajića in predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča, da naj prestopijo v tabor leve opozicijske Koalicije ustavnega loka?
“Kaj sta od poslancev SMC hotela propadli politik Gregor Golobič in šef UEFA Aleksander Čeferin? Po naših zanesljivih informacijah blizu poslancem Janji Slugi, Branislavu Rajiću in Igorju Zorčiču, predsedniku državnega zbora, sta jih klicala kar oba. Očitno je šlo za hudo neprijetno komunikacijo, saj o njej ne upajo govoriti. Na vse tri smo danes naslovili enaka vprašanja.”
Pajkova mreža agentov globoke države | Nova24TV
Vse kaže, da se je pajkovi mreži, katere organizator naj bi bil spet eden in edini kreator t.i. Foruma 21, g. Milan Kučan pridružil še predsednik UEFE, g. Aleksander Čeferin. Ni tajna, da so ga lobisti snubili že kar dolgo, toda, denar je le denar in Čeferin je bil jasen. Še ne! Toda, kot kaže, je obljubil pomoč v obliki snubljenja poslancev, ki so še kako pomembni, da t.i. Koalcija ustavnega loka pridobi dovolj glasov.
Pomoč s strani Čeferina v obliki snubljenja poslancev, ki so še kako pomembni, da t.i. Koalcija ustavnega loka pridobi dovolj glasov

“Bistveno je to, da naj bi po neuradnih informacijah tako Čeferin kot tudi Golobič v tandemu nadlegovala poslance koalicijske partnerice SMC.

Izvedeli smo, da Golobič in Čeferin po telefonu tandemsko nadlegujeta tri poslance stranke SMC
V zadnjem času naj bi njune nadležne klice prejeli: Janja Sluga, Branislav Rajić in Igor Zorčič. Očitno sta jih prepoznala kot najšibkejše člene koalicije. Vsi po vrsti pa so zaradi telefonskih pogovorov tako prestrašeni, da o vsem skupaj sploh ne želijo govoriti, zato ni jasno za kakšne grožnje ali izsiljevanja natanko je v resnici šlo, samo upamo pa lahko, da ni bila kaj v slogu “Cosa nostre”. A kot kaže si oba strica želita predvsem to, da bi ti poslanci izdali aktualno vlado in se pridružili samooklicanemu, evroskeptičnemu mandatarju Jožetu P. Damijanu ter njegovi “lokostrelski” koaliciji KUL”, so zapisali na portalu demokracija.si.”

Sicer pa je preverljivo, da so Čeferina sistemsko pripravljali na vstop na politični prostor. Poleg t.i. režimskih medijev, je namreč celo medij, kot recimo Športni dnevnik ekipa (pre)mnogokrat namesto o športu pisal kar o Čeferinovih izjavah zoper vlado…

Politično podzemlje pod vodstvom Milana Kučana in njegovega glavnega operativca Gregorja Golobiča ne izbira več sredstev, kako v čim krajšem času zrušiti Janševo vlado. Zato ta čas igra celo več iger hkrati in stopnjuje politični pritisk na SMC in DeSUS, so zapisali na Nova24TV.
Uredništvo