Zakaj sodnik na vrhovnem sodišču Masleša (ali vrhovno sodišče) ne pokaže svoje diplome?

Foto: Zajem ekrana google map)

Vrhovni sodnik Masleša še do danes ni pokazal nobenega dokazila o tem, da je diplomiral, tudi vrhovno sodišče, kjer je zaposlen ne. To celo v njegovem imenu grozi s tožbami, je zapisal vir na portalu Nova24TV.

Foto: Zajem ekrana

Ali ima gospod Masleša, zaposlen na Vrhovnem sodišču diplomo ali ne, ob vseh zahtevah javnosti in določenih medijskih portalov, bi moralo biti že zdavnaj razkrito. Podlag je več, tako v določenih zakonih (zakona o medijih, zakona o informaciji javnega značaja), kot tudf moralnih. Torej? Kje je težava?

Kot kaže, si Masleša pridobiva čas, morda pa že naprej ve, da se je ujel po mnogih letih nezakonite zaposlitve…v past! Morda ravno zato molčijo v Društvu novinarjev Slovenije, nacionalni televiziji RTV Slovenija in drugih medijih, ki jih se v zadnjih letih vse bolj prepozbnajo kot režimski (Pop TV).

Kakšno izobrazbo ima torej vrhovni sodnik Masleša, ki sodi ljudem? Jo sploh ima? Je ta verodostojna? Jo je pridobil pred zaposlitvijo in izpolnjeval pogoje za zaposlitev, za sojenje in obsojanje ljudi? Za odpuščanje kriminalcem?

Uredništvo