Dogajalo se bo

Iz Uprave Mestne občine Murska Sobota obveščajo, da bo za vse udeležence v cestnem prometu Slovenska ulica na območju od Zvezne ulice do krožišča pri Zvezdi zaprta za ves promet zaradi prireditev. Ulico so zaprli danes ob 7:00 uri, za promet pa bo na voljo ponovno v ponedeljek od 10:00 ure naprej.

V soboto bo na Slovenski ulici potekal 12. Festival šunke in prekmurske gibanice. Od 10. do 22. ure boste lahko okušali prekmursko gibanico proizvajalcev iz celotne Slovenije in prekmursko šunko domačih proizvajalcev. Od 10. ure naprej bodo nastopili Marko banda, Folklorna skupina KUD Beltinci, Ljudski godci in pevci »Što ma čas«, Učenci Glasbene šole Beltinci, KAT & The DEDO’s, Romano Glauso in Samo Budna & band.

V nedeljo ob 17:00 uri Evangeličanska cerkvena občina Murska Sobota skupaj z društvom Svobodna Ukrajina prireja dobrodelni koncert. Zbrana sredstva bodo namenjena ranjenim in poškodovanim ukrajinskim vojakom. Hkrati bodo zbirali jesenska oblačila in šolske pripomočke za otroke v Ukrajini.

M.Z.