Zbita kolesarka v Črenšovcih, v M. Soboti trčenje tovornega z osebnim vozilom!

Vir:Pixabay

V preteklem dnevu so policisti PU Murska Sobota na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

Lažji telesni poškodbi v dveh prometnih nesrečah!

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana v ostalih  treh pa je  nastala le materialna škoda. V M. Soboti je v trčenju tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznik slednjega utrpel lahko telesno poškodbo. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela tudi kolesarka, ki je bila v Črenšovcih udeležena v trčenju z osebnim avtomobilom.

Področje kriminalitete!

S področja kriminalitete na območju M. Sobote obravnavana tatvina goriva, dve tatvini koles in dve poškodovanji tuje stvari.  Na območju G. Petrovec obravnavana tatvina več predmetov iz hiše, na območju G. Radgone pa poškodovanje tuje stvari. Na območju Ljutomera obravnavano nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal, je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Požar na starejšem objektu v Radencih!

Okrog 15.20 ure je v v Radencih  v parku zagorel stareši objekt. Požar je gasilo več gasilcev. Ogled kraja požara bodo policisti opravljali tekom dne.

Kršenje javnega reda in miru!

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo vozilo!

Na območju M. Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.   

Uredništvo