“Združiti najboljše, kar kot narod premoremo”, je v dopisu vsem poslancem zapisal Janez Janša!

FBJJ

Vse, kar je za Republiko Slovenijo in njene državljane najboljše, še vedno sporoča predsednik zmagovalne stranke SDS letošnjih državnozborskih volitev. Tokrat v dopisu vsem novo izvoljenim poslankam in poslancem.

“Združiti najboljše, kar kot narod premoremo”!

Z odličnim programom, s pripravljenim kadrom ter vsemi, ki za Slovenijo resnično želijo najboljše, se je Janez Janša v petkovem dopisu obrnil na vse na novo izvoljene poslanke in poslance Državnega zbora RS. Tako, kot je dal zagotovilo državljanom, tako tudi sedaj ravna. Ali bodo “liderji” strank šli po poti, ki za Slovenijo resnično pomenijo pomembne in potrebne spremembe, ali bodo “slišali” glas iz gospodarskih ter vse bolj tudi iz vrst upokojencev, zaposlenih…bomo spoznali kmalu. Kombinatorika ter nevarno poigravanje Marjana Šarca, ki mu je svoje zaupanje podelilo nekaj več kot 12% volivk in volivcev, nima ne zdravih temeljev, kaj šele potrebne stabilnosti za resno delo in izzive, ki so pred vrati.

Ali bo torej ključni cilj predsedujočih in vplivnih znotraj posameznih strank stabilna in odgovrna vlada, s katero (tudi v dopisu) Janša  vidi “pot” za prave in pravične odločitve za Slovenijo in vse njene ljudi, ki jih demokratično izvoljeni poslanci v parlamentu zastopajo, bomo videli že v naslednjem tednu.

Ureedništvo