Ime domače občine bodo gotovo ponesli širom po svetu

Danes je v gostišču OAZA v Mlajtincih župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač sprejel ‘odličnjake’ osnovnih ter glasbenih šol in jim podelil priznanja in knjižne nagrade.

(foto: M.Z.)

Učenci občine Moravske Toplice obiskujejo več šol v občini in regiji. OŠ Bogojina ima  letos kar sedem ‘odličnjakov’, OŠ Fokovci štiri, OŠ I. Murska Sobota tri odličnjake, OŠ II. Murska Sobota enega ‘odličnjaka’ in OŠ Puconci 2 ‘odličnjaka’. Glasbeno šolo Murska Sobota zaključujeta dve ‘odličnjakinji’.

(foto: M.Z.)

Župan Glavač je vsem povabljenim v prisotnosti podžupana Saša Koce, ravnateljev omenjenih šol ter razrednikov čestital za dosežene učne uspehe in jim podelil priznanja ter simbolična knjižna darila. Ob tem je dejal, da je želel 18 najuspešnejših učencev iz občine, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje pohvaliti, jih v pozitivnem smislu izpostaviti in predstaviti širši javnosti.

(foto: M.Z.)

Glavač je ponosen na učence, ki že sedaj na nek način predstavljajo lokalno skupnost, v prihodnje pa bodo, v to je prepričan, ime domače občine ponesli tudi širom po svetu.

M.Z.