V nagovoru tudi o projektih v prihodnjem letu

Župan Občine Lendava Janez Magyar je minuli petek na skupno druženje v mestno hišo povabil direktorje javnih zavodov, ravnateljice vzgojno izobraževalnih ustanov in vodje ostalih pomembnih institucij občine Lendava, ki s svojim delom na različnih področjih javnega življenja skrbijo za dobrobit in kakovost življenja občank in občanov.

(foto: T. G.)

Župan je pozdravil goste in se jim ob tej priložnosti zahvalil za delo in trud v iztekajočem se letu ter izpostavil pomen dobrega sodelovanja in povezovanja. V luči podnebne, energetske, prehranske in gospodarske krize pa bo to sodelovanje v prihodnje potrebno še okrepiti, saj je ključ do učinkovitega spopadanja s tovrstnimi izzivi le v medsebojnem povezovanju, usklajevanju in sporazumevanju.

(foto: T.G.)

Župan je prisotnim predstavil tudi pomembne projekte Občine v prihodnjem letu, katerih glavni namen in cilj je skrb za dobrobit vseh občanov, od najmlajših do najstarejših ter vseh pripadnikov ranljivih skupin.

Medtem smo izvedeli, da je objavljeno Javno naročilo za izbor izvajalca rekonstrukcije državne ceste Lendava – Pince. “Vložen trud in delo se je obrestovalo,” je ob tem dejal Janez Magyar.

Prisotnim in njihovim sodelavcem, zaposlenim in tudi prostovoljcem, ki delujejo v okviru društev v občini, se je zahvalil za njihovo prizadevanje in trud, da bo javni sektor še bolj učinkovit, občankam in občanom pa prijazen in uporaben.

M.Z.