Ni nam potrebno skrbeti za prihodnost znanja in razvoja v občini

V Gledališču Park je potekal tradicionalni sprejem za učenke in učence, ki so zaključili osnovnošolsko izobraževanje ter so v vseh letih dosegali odličen šolski uspeh in bili odlični tudi v različnih obšolskih dejavnostih.

V šolskem letu 2021/22 je osnovno šolo z odliko zaključilo 75 učenk in učencev iz Mestne občine Murska Sobota. 17 učenk in učencev prihaja iz Osnovne šole I, 19 učenk in učencev iz Osnovne šole II, 19 učenk in učencev iz Osnovne šole III, pet učencev iz Osnovne šole IV, dve učenki prihajata iz Osnovne šole Bakovci ter 13 učenk in učencev iz Glasbene šole Murska Sobota.

Podžupanja Bernardka Ružič je odličnjakinjam in odličnjakom čestitala za odličen uspeh in jim v imenu podžupana Zorana Hoblaja, ki opravlja začasno funkcijo župana izročila posebno priznanje »županovo petico« ter vstopnico za ogled doživljajskega parka Expano.

Ob tem je izrazila veselje, da je bila gledališka dvorana danes polna znanja in uspeha in, da nam ob tako lepem številu odličnih učenk in učencev ni potrebno skrbeti za prihodnost znanja in razvoja v občini. Bodočim dijakinjam in dijakom je položila na srce, da zmeraj sledijo svojim sanjam in stremijo k znanju, ki je naše največje bogastvo.

M. Z.