Župan je sprejel dvanajst odličnjakov 

Danes, v torek 21. junija 2022, je ob koncu šolskega leta 2021/2022 Alojz Glavač, župan Občine Moravske Toplice, sprejel odličnjake osnovnih šol iz občine Moravske Toplice. Ob tej priložnosti jim je podelil priznanja in knjižne nagrade. Sprejem in pogostitev najboljših učencev je potekala v gostišču OAZA v Mlajtincih.

Učenci občine Moravske Toplice obiskujejo več šol v občini in regiji. Na OŠ Fokovci so letos trije 3 odličnjaki, OŠ Bogojina in OŠ Puconci jih imata po štiri, DOŠ Prosenjakovci pa eno odličnjakinjo iz naše občine.

Odlični učenci iz Občine Moravske Toplice z županom in učitelji (foto: moravske-toplice.si)

Odlični učenci iz OŠ Fokovci so KLEMEN DOMAINKO, ŽIVA HORVAT in KATARINA ILIĆ, OŠ Puconci obiskujejo ŽIVA DOGAR, NEJŠA HORVAT, VID DERVARIČ in LUKA SÖKE. Odlični iz OŠ Bogojina so ZOJA LOVRENČEC, AŽ MAJERIČ, NIKOLINA GOMBOC in TARA ŠINKEC, iz DOŠ Prosenjakovci pa prihaja NINA ŠANCA.

Odličnjakom ob njihovem uspehu čestitamo in jih spodbujamo, da z odličnim delom nadaljujejo. Hkrati si želimo, da bo njihov trud in delo spodbuda za ostale učenke in učence osnovnih šol.

M.Z.