Bo Olgo Belec, ki naj bi ogoljufala sedanjo najemnico Hotela Diana doletela roka pravice?

Foto:fb

Jasna Klepec, sedanja lastnica družbe Hotela Diana (lastnik poslopja je družba Heta, ki hotel prodaja) je Olgo Belec, sedanjo državno sekretarko v uradu za Slovence v zamejstvu ovadila kriminalistom. Slednja naj bi namreč “na roko” prejela 50.000 EUR gotovine, o kateri danes ne ve nič.

Belčeva “na roko” prejela 50.000 EUR kopnine a slednjo v celoti demantira

Jasna Klepec je ovadbo sprožila šele potem, ko so iz “omare Hotela Diana začeli padati okostnjaki”, o katerih pa ej Belčeva v času sklepanja posla molčala. Preveč zaupljiva Klepčeva naj bi tako del posla v višini 50.000 EUR z Belčevo zaključila kar v gotovini in “na roko”, za razliko do 80.000 EUR, kolikor naj bi znašala celotna kupnina, pa sta dogovorile v kupoprodajni pogodbi z notarsko overitvijo. Ko so kot že rečeno na dan prihajale težave iz prejšnjega poslovanja Belčeve, kot neizplačani regresi iz preteklih let in prispevki, pa je Klepčeva odnose z Belčevo zaostrila, razliko kupnine v višini 30.000 EUR, ki pa je bila kot celoten znesek zapisana v pogodbi, pa zadržala. Belčeva naj bi celo sprožila izvršbo za “neporavnani znesek”.

Sicer pa je znano, da je Jasna Klepec, sedanja najemnica Hotela Diana že kar dvakrat preprečila izpraznitev hotela na podlagi sklepa sodišča, toda pravnomočni sklep, na katerega se več ne bo mogla pritožiti pomeni izpraznitev hotela do konca letošnjega leta.

Kot kaže, imamo pred vrati še eno poslovno goljufijo in odgovorno nalogo bo sedaj morala “odigrati” tudi Alenka Bratušek, ki je Belčevo “ustrelila” v politiko. Lahko računamo na to, da Slovenija je pravna država?

Foto:fb

Uredništvo