CSD obsodil vedenje svoje zaposlene, ki je bruhala besede kot golazen, smrdljivec, janšistična svinja…

Vir: fb

Večina Slovenije se jw zgražalo nad primitivnim in izključujočim vedenjem Gordane Pirš, zaposlene na CSD Ljubljana. Spomnimo njenega izbruha besed  “Janšistični ritoliznik, domobranski pizdun, SDS pokvarjenec, lažnivec, SDS govno, SDS debil, kreten idiot, SDS janšistična sodrga, drhal, golazen, smrdljivec.“ na njenem profilu.

Morda je slika naslednjega: 1 oseba in smiling

Janšistični ritoliznik, domobranski pizdun, SDS pokvarjenec, lažnivec, SDS govno, SDS debil, kreten idiot, SDS janšistična sodrga, drhal, golazen, smrdljivec.“ so bruhale besede iz ust “gospe” Gordsane Pirš na njenem profilu.

Toda, od tega se ograjuje njen delodajalec, CSD Ljubljana in zapiše, da obsojajo vedenje svoje zaposlene. Obljubljajo primerne ukrepe, poroča portal Nova24TV.

 

Je sploh možno, da takšna “gospa” opravlja delo socialne delavke?

In piar odgovor direktorice CSD mag. Anje Osojnik!

Spoštovani,

vodstvo Centra za socialno delo Ljubljana se strogo distancira od  žaljive objave zaposlene, ki ni v skladu z etičnim kodeksom in vrednotami ter poslanstvom dela v socialnem varstvu. Vsi zaposleni na centru za socialno delo se zavedamo, da je potrebno pri komuniciranju biti spoštljiv in ohranjati dostojanstvo vsakega posameznika v tej družbi.

Z zaposleno smo v preteklosti že opravili razgovor o neprimernosti njenih izjav. Objava zaposlene meče slabo luč na CSD Ljubljana, zato bomo uvedli ustrezne postopke.

Lep pozdrav,

mag. Anja Osojnik, direktorica

Uredništvo