Čudna so pota gospodova našega predsednika vlade Marjana Šarca!

Foto: F.B.

Pa je udarilo kot strela. Vse, kar se je v preteklosti kuhalo v loncu bivšega imitatorja, komedijanta Serpentinška, je izbilo dno tega istega lonca, sedaj predsednika vlade Marjana Šarca. “Dilal” je kar preko lepe in poslovne N.H., sicer lastnice in samostojne podjetnice posameznice podjetja NABA, agencija za posredovanje hostes in organiziranje NABA N. H., s. p.

Premier Šarec v preteklosti kot Serpentinšek “dilal” kar preko lepe in poslovne N.H., takrat lastnice in samostojne podjetnice posameznice podjetja NABA, agencija za posredovanje hostes in organiziranje NABA N. H., s. p.

Da, in to s “kešem” na roko, kar pomeni izogniti se vsem obveznostim do države, ki jo danes sam zastopa in vodi kot prvi človek. Toda, kot kaže, je lepa N.H., kot je zapisal vir pozareport.si, vedela še več ali je bilo med lepo N.H. in Šarcem še mnogo več! Predsednik Vlade RS naj bi se prekleto potrudil, da se je lepa N.H. znašla na nedosegljivem mestu v sami SOVI (Slovenska obveščevalno-varnostna služba) katero mesto niti ni bilo sistemizirano (beri, potrebno). Preprosto, “odprl” naj bi jo kar sam Šarec. Podobno, kot je delovno mesto zanjo že prej “uredil” septembra 2016 na Občini Škofljica, še prej pa na Srednji lesarski šoli Ljubljana. Vou, se temu preprosto reče ljubezen in zvestoba do groba?

Vou, se temu preprosto reče ljubezen in zvestoba do groba?

Čudna so torej pota gospodova! Ker naj bi predsednik Vlade RS preveč dobro poznal lepo N.H. že od časa imitiranja pokojnega Drnovška, zagotovo ne gre le za kakšno izsiljevanje zaradi “vedeti preveč informacij”, ampak zaradi? Zagotovo, ljubezen in zvestoba do groba?

Kaj vse se bo še zgodilo v prihodnjih dneh in ali bodo pristojne institucije opravile svojo “službo”…oz. bo predsednik Vlade RS stopil naprej in povedal, konec je, preprosto ne morem biti voditelj vseh Slovenk in Slovencev!

Uredništvo