Globoka država udarila po Pivčevi; tako, kot so napovedali: “Udarili bomo z vsemi sredstvi”!

Foto: Zajem zaslona
Zjutraj so se na mojem domu oglasili predstavniki pristojnih organov, ki izvajajo preiskavo v povezavi s primerom SRIPT.
Le končana strokovna in neodvisna preiskava bo dokončno potrdila, da v primeru SRIPT nisem storila nič nezakonitega.
Želim si, da se preiskava čim prej zaključi. Vsi postopki, ki jih izvajajo pristojni organi, so profesionalni in korektni. Z zaključkom preiskave upam, da se preneha medijski linč in neutemeljeno obtoževanje, ki se je pričel ob prevzemu predsedstva nekdanje politične stranke.
Deležna sem hudih groženj in izjemnih pritiskov od trenutka ko sem še kot ministrica pričela z odkrivanjem nezakonitih ravnanj. Ne le jaz, tudi moja družina in moji otroci, vsi smo izjemno izpostavljeni. Z namenom, da se me odstrani iz političnega prostora se me osebno blati in diskreditira že dlje časa.
Tudi jaz sem človek in tudi jaz mama, ki ima vsaj minimalno pravico do zasebnosti in ustavnih pravic. Zato se bom še naprej borila za vse, ki se jim je storila krivica in za dobro ljudi v naši deželi”, tako Pivčeva.
May be an image of 1 oseba, stati, drevo in na prostem
In resnica s strani fb spremljevalca kot analitika dogajanja!
“Ogabni poizkus globoke države ob podpori svojega glavnega trobila 24ur, ki je dokazano trobilo v službi globoke države in katerega uredniško politiko vodijo kar glavni ljudje globoke države, na čelu z udbomafijskim DRAGOM KOSOM, ki prek svoje žene, urednice na POP TV še enkrat več napada dr. Aleksandro Pivec in jo poizkuša na ta način politično in medijsko umoriti.
Tudi napoved glavnega govorca globoke države in plačanca, LUKE MESECA, da bodo z vsemi silami udarili na vse tiste, ki jim stojijo na njihovi poti do denarja, ki je last vseh državljanov Republike Slovenije, je bila napoved ravno tega, kar se dogaja.
Resnici na ljubo, je dr. PIVČEVA svojo priljubljenost zgradila na poštenem delu, in na boju proti umazanim poslom, v katere so vpleteni ravno ljudje, ki stojijo za današnjim podlim dejanjem.
Farsa z imenom “AFERA SKRIPT” ki bi jo naj bremenila nezakonite pridobitve sredstev iz projekta, je že enkrat padla in bo padla še v drugo. Njenega imena niti ni med osumljenimi v tej aferi.
Ker pa jo je potrebno nadalje oblatiti, saj je jasno, da njena priljubljenost, sposobnost in vpliv daleč presegata zmazke iz koalicije KUL, od katerih se kar širi vonj po nesposobnosti.
Nedvomno bo tudi ta ogaben poizkus diskreditacije padel v brezno propadlih strelov globoke države in rezultiral s še večjo podporo dr. Aleksandri Pivec.
Zadnje ure, ki bijejo globoki državi, ki se na vse kriplje trudi obdržati se bližajo… Popolna nesposobnost in predvidljivost pa sta očitno znak, da jih je čas povozil.
Zmaga pravice in resnice je blizu. Ne daj se Aleksandra Pivec. Mi smo s tabo, tako fb spremljevalec Andrej Uršič.
Uredništvo