Goljufiva, svetohlinska in zahrbtna EU poslanka Tanja Fajon, govori eno, dela pa drugo

Foto: Zajem ekrana fb

Zmago Jelinčič, poslanec stranke SNS, je pred nekaj urami na svojem fb profilu predsednici stranke SD in EU poslanki postavil ogledalo in njeno glasovanje v EU parlamentu delil z javnostjo. Pri tem zapiše: “To so glasovanja goljufive, svetohlinske in zahrbtne evropske poslanke, ki govori eno dela pa drugo. Saj ni čudno iz kakšnega gnezda je.”

Je Tanja Fajon izneverila svoj socialni čut in glasovala tako, kot je povzeto v priloženi sliki?

Za temi dejstvi “stoji” poslanec Zmago Jelinčič, so se pa v stranki na ta dokument odzvali že v mesecu decembru 2020, kjer so zapisali: “V javnosti se večkrat pojavljajo zavajanja o glasovanjih Tanje Fajon v Evropskem parlamentu. Nekaj iz konteksta vzetih glasovanj, običajno o dopolnilih vmesnih poročil, je zlepljenih v neko dokončno glasovanje, neko novo »resnico«, namenjeno manipulaciji. Širjenje takih laži je možno tudi zaradi dejstva, da je sistem glasovanja v Evropskem parlamentu pogosto zapleten, zato ga ljudje slabo razumejo.”

Kako so v stranki poskušali negirati zbrana dokazila in ali so uspeli dokazati nasprotno, pa se mora bralec prepričati s pomočjo dostopa do objave SD stranke na povezavi: https://socialnidemokrati.si/samodejstva-ali-tanja-fajon-res-glasuje-drugace-kot-govori/?fbclid=IwAR3z_U0-8BVSVemMM0zeWMkNRI3p2tEsrfTKkdse2ylUSWuTVKhiv8RkU-k

Uredništvo