Kdo vam laže? Resnica o na mrazu čakajočih na Onkološkem inštitutu v Ljubljani!

Kreator o premraženih bolnikih ujet na laži!

V eni izmed Facebook skupin se je pojavila novica, da bolniki z rakom po več ur čakajo na mrazu pod jurčkom pred Onkološkim inštitutom v Ljubljani.  Da se Poleg je bila fotografija in vprašanje, ali gre za srednjo Afriko leta 1960 ali Slovenijo leta 2020.

“Vsi bolniki (naj so še tako resno bolani), ki nimajo covida, so postali drugorazredni pacienti”, pa je na svojem fb profilu zapisala ene izmed čutečih mamic, ki je na laž nasedla, njeno ime pa hranimo v uredništvu.

Seveda ne gre za zmoto ampak za globoko laž in to s točno določenim namenom!

“To sploh ni res. To so spremljevalci, ki ne smejo v bolnico, kar je edino pravilno in blagodejno, ker je veliko manj drena po hodnikih in ne zasedajo sedežev, ki so namenjeni čakajočim pacientom.

V četrtek sem bila tam. Ko sem postavajoče pred vhodom vprašala, če je to vrsta, sem dobila odgovor, da ne.

Tako sem prišla TAKOJ do vhoda, bila pointervjuvana, izpolnila obrazec, ki bi ga, mimogrede, lahko že doma in bi šlo hitreje. To je vzelo kako minuto.

Notri sprejmejo nepokretne in tiste, ki imajo težave spremljevalec/spremljevalka, to je prostovoljka ali sestra. Ker je bil moj opravek “kratke narave” sem vse, z vso administracijo vred, opravila točno v 30 minutah. Mož je bil presenečen, ker sem ga tako hitro poklicala, da bi me prišel iskat.

NE NATOLCUJTE in NE BLATITE TISTIH; KI SE TRUDIJO. Zakaj pa tisti ljudje visijo pred vhodom in ne gredo kam drugam (kot moj mož, kadar me pripelje), pa očitno postaja ZDRAVSTVENI PROBLEM, predvsem pa blatenje tistih, ki se v teh težkih časih trudijo, včasih tudi bolj, kot zmorejo! SRAM VAS BODI!”, je zapisal portal moja-dolenjska.si, kateri ime gospe hranijo v uredništvu.

Njihovi zaključki z željo pritegniti pozornost in bralce “potegniti” v deljenje prispevka so seveda jasni in imajo točno določen namen!
Bodo za laži preiskani in bodo za njih “povzročitelji” odgovarjali, tako, kot veleva kazenski zakonik?
Uredništvo