Ljudmila Novak, ste domoljub ali le “pihate” besede nekoga drugega?

Foto; fb
“Taka dejanja škodijo ugledu Slovenije na evropski ravni. Upam, da bo predsedovanje Slovenije EU opravljeno korektno, vanj je namreč vključenih veliko ljudi, Evropa pa si ga bo zapomnila predvsem po tem, kako bodo karte odigrali najvišji predstavniki države”, tako med drugim Novakova v #intervju #svet24

“Seveda, gospa Ljudmila. Boljše s****** na veliko boljše plačani stol v EU, kot pa trdo delati za dobro Slovenije in Slovencev. Lahko je od tam kritizirati vse povprek. Koliko jaz poznam JJ, je velikokrat treba delati tudi 24 ur na dan. Tudi JJ bi že zdavnaj lahko pobegnil v EU na veliko boljše plačano delovno mesto, a mu ni vseeno za Slovenijo in Slovence.
Zato ga izredno spoštujem, saj mu res ni vseeno za nas SLOVENCE.
Lep pozdrav vsem , ki dobro mislite in delate za Slovenijo. Za to smo se borili v devetdesetih letih.
LEP DAN, je le eden od komentarjev na intervju Ljudmile Novak za portal svet24.si (na povezavi.)

Ta je za spletni portal svet24.si v intervjuju bila kritična je do dejanj predsednika vlade, ko je jasno branil ugled Slovenije in obsodil laži, ki jih je širila tuja novinarka.

“Taka dejanja škodijo ugledu Slovenije na evropski ravni. Upam, da bo predsedovanje Slovenije EU opravljeno korektno, vanj je namreč vključenih veliko ljudi, Evropa pa si ga bo zapomnila predvsem po tem, kako bodo karte odigrali najvišji predstavniki države”, tako med drugim Novakova.

Novakova je med drugim tudi povedala, da jo nagovarjajo k kandidaturi za prihodnjo predsednico vlade.