»Mi smo pripravljeni, smo v nizkem štartu”, tako LEVICA o sodelovanju s petorčkom!

Vir:fb

Izid referenduma, ki ga je izvedla med svojim članstvom stranka Levica, je ZA projektno sodelovanje z manjšinsko vlado. Sedaj je še bolj jasno, da se nam obeta manjšinska vlada petorčka LMŠ, SD, SMC, SAB in DeSUS s podporo Levice v t.i. projektnem sodelovanju.

Člansvo stranke Levica je včeraj namreč podprlo projektno sodelovanje s t.i. petorčkom, ki sestavlja manjšinsko vlado. Hkrati izid referenduma pomeni še podporo Marjanu Šarcu za mandatarja (če do bistvenih sprememb sporazuma o sodelovanju ne bo prišlo). Na referendumu je sicer glasovalo nekaj manj kot 41% članstva, ki pa je s skoraj 85% projektnega sodelovanja z manjšinsko vlado podprla.

Žal Slovenija že vse od meseca marca tava v brezvladju, potrebnih reform še vedno ni, inflacijski pritiski pa se že kažejo v tanjših denarnicah… Ali bo posledično zaradi zelo nepredvidljive prihodnosti te vlade Republika Slovenija še bolj zašla iz poti uspešnih držav, bomo videli zelo kmalu. Dejsvo namreč je, da zaradi interesov posameznikov, ki jih ni malo, že kar nekaj časa zaostajamo za tistimi državami, ki so se včasih zgledovale po nas!

Uredništvo