Muraši “rasturali” NK Radomlje!

ViR:www.nsmura.si/

Še ena zaslužena zmaga Murašev. Tokrat so svoje navijače razveselili še na domačem stadionu Fazanerija in pred kar 1500 gledalci zasluženo zmagali proti NK Radomlje in to kar s 4:0. Naj spomnimo, da so gostje v lanski sezoni izpadli iz prve lige.

Po prvem polčasu v slačilnice z vodstvom 1:0!

Gledalci domačinov so na svoj račun prišli v 36. minuti igre, ko se je obrestovala odlična igra varovancev Anteja Šimundže. Strelec zadetka z volejem pod samo prečko je bil Luka Bobičanec. Do polčasa so črno – beli nanizali še kar nekaj lepih priložnosti.

V drugem polčasu “pravi” nalet črno belih!

Domačini se z minimalnim vodstvom niso zadovoljili in so v drugi polčas krenili odločno. Že v 50. minuti je za mirno nadaljevanje igre poskrbel Arpad Vaš, ki je iz prostega strela s kar 20 metrov mojstrsko poslal žogo za vrata gostujočega vratarja. Nato pa je za 3:0 še enkrat zadel Luka Bobičanec in sicer v 55. minuti igre. V zaključku tekme je na visokih 4:0 v 88. minuti zadel še Maruša.

“Nalet” Murašev kot napoved za naskok v prvo ligo?

Muraši so po uvrstitvi v drugo ligo in odigrani drugi tekmi pod tenerjem Antejem Šimundžo uresničili napovedi, da je edini cilj, ki jih vodi pot v prvo ligo. Odlična forma in jasna strategija se bo črno – belim ponudila že v ponedeljek 21.8.2017, ko bodo igrali proti Iliriji, še prej in sicer v sredo 16.8.2017 pa bodo na domačem terenu odigrali pokalno tekmo proti Zarici iz Kranja.

Uredništvo