Naša dežela zbira podpise

Stranka Naša dežela vstopa v volilno kampanjo

“Iz srca iskreno bi se rada zahvalila vsem našim članom in podpornikom širom Slovenije 🇸🇮 za 1500 zbranih in overjenih podpisov podpore za naš nastop na volitvah 24.4.. To, da ste si vzeli čas in poklonili svoj podpis Naši deželi, mi pomeni reeeees veliko! Je veliko priznanje našemu preteklemu delu in veliko zaupanje za naš trud v prihodnje.” je preko socialnih omrežij sporočila predsednica Alaksandra Pivec.

Poudarila je, da brez podpore in pomoči članov to enostavno ne bi bilo mogoče. Hvaležna je za vse stkane niti usode, ki so jim namenile skupno pot v Naši deželi!

V tem času so vzpostavili močno terensko mrežo z več kot 2500 člani stranke in več kot sto lokalnimi odbori.

Po besedah Pivčeve v predvolilno tekmo vstopajo z močnim vsebinskim programom. Med najpomembnejšimi vrednotami stranke uvršča spoštovanje drugačnosti, glavni cilj pa iskanje kompromisov. V kampanji bodo posebno pozornost namenili ranljivim skupinam, med katere poleg kmetov in upokojencev spadajo tudi mladi.

Podpise bodo zbirali še do 24. marca, ko bodo vložili tudi kandidatno listo. Kandidate imajo v vseh 88 volilnih okrajih.

C. U.