Nezaslišano, višje sodišče v zadevi farmacevtka “v uničenje” dokazov zoper Jankoviča!

Vir :www.ljubljana.si

Pa smo spet dočakali vladavino prava Republike Slovenije. Preprosto, ko gre za “pomembneže”, ki lahko še kako vplivajo na prihodnost Slovencev, bo narejeno vse, da se jim pomaga iz ozadja. Neuradno naj bi dokaze, ki jih je s pomočjo prikritih preiskovalnih prisluhov (prisluškovanjem) v zadevi farmacevtka pridobilo SDT (Specializirano državno tožilstvo), postopek pa vodi državna tožilka Blanka Žgajnar, višji sodniki sedaj izločili. To v praksi pomeni, da jih kot dokazno gradivo praktično ni, s tem pa tožilka Žgajnarjeva izgublja bitko zoper Zorana Jankoviča in njegovih “botrov” iz ozadja!

Spomnimo, Zoran Jankovič v zameno pomoči pri pridobitvi službe za nedoločen čas zahteval spolne usluge – to je “posnel” in poskrbel za verodostojen preiskovalni dokaz NPU (Nacionalni preiskovalni urad)!

Spomnimo, da je župan prestolnice Zoran Jankovič v letu 2014 “pomagal” gospe do službe za nedoločen čas, pri tem pa zahteval in dobil najmanj dve spolni uslugi. Dejstvo je, da je izkoristil trenutek stiske matere dveh otrok, ki je bila v postopku ločitve, brez strehe nad glavo in “izgubljena”, kar so posneli prikriti preiskovalni prisluhi. To je bil še en primer, za katerega je NPU (Nacionalni preiskovalni urad) predal “dobljeno” bitko proti Jankoviču na Specializirano državno tožilstvo. Ko se je Jankovič zavedal problema, v katerem se je znašel (zaradi svojih volivcev in upajmo tudi svoje družine), mu je na pomoč hitro priskočila  sodnica Kocijančičeva (bivša žena nekdanjega ministra za pravosodje Zalarja) in zahtevala uničenje dokazov. Tudi Jankovič je pohitel, saj je izvedel, da je spletni portal pod-črto (katerega glavni urednik Anže Voh Boštic se je še kako zavedal kakšen je namen sodnice), na podlagi Zakona o dostopu do informacij javnega značaja zaprosil SDT (Specializirano državno tožilstvo) za posredovanje pridobljenih dokazov s strani NPU. Stopil je pred “javnost” in ji posredoval “resnico”, češ, da gre za prirejene prisluhe.

Spolno okoriščanje matere dveh otrok v stiski v “normalni” politični državi takoj “odnesejo” politika. Če to ne naredi sam, ga mora izločiti sistem!

Žal v Republiki Sloveniji še zdaleč nismo na še kako potrebni visoki politični kulturi. K njej bi že včeraj morali prispevati politiki, ki državo predstavljajo. Še huje pa je, da vladavina prava, ki jo izvaja sodni sistem RS za “pomembneža” še zdaleč ni neodvisen. Še posebej v takšnih (naj)sprevrženih primerih, ki za vedno zarežejo globoko rano v človekov “jaz”!

Uredništvo