Nihče nima pravice napadati ljudi, ne levih in ne desnih! Jasno sporočilo Jarčevi in “kolesarjem”!

Foto: Tea Jarc (fb)
Nihče nima pravice napadati ljudi, pa naj si bodo to levi ali desni. Nestrinjanje posameznikov se lahko izrazi le na volitvah, je v uvodu zapisala ena izmed fb spremljevalcev razmer politično pregretega prostora.
Primitivizem ne pozna meja, ljudje, kot so Tea Jarc pa si ne zaslužijo niti medijske pozornosti, kaj šele, da se zanjo izgublja čas in dragocena energija, zapiše gospa v nadaljevanju.
Zakaj torej medijski mrk bolj levo usmerjenih medijev, predstavnikov levih strank, liderjev slednjih? Zakaj niso obsodili sprevrženo dejanje Teje in njenih kolesarjev, zakaj tudi taktiziranje Ljudmile Novak, zakaj dejanja ni globoko obsodila ampak je celo iskala povezave, da to dejanje opraviči.
Sporočilo je jasno. Volitve in le te so tiste, kjer in ko se krešejo mnenja in kažejo moči posameznih programov in vizionarstva posameznikov, strank…Ko se o slednjih odločijo volivci, je čas za sodelovanje, vladanje zmagovalcev in konstruktivnega dela z nadzorom opozicije. Tudi z glasno, vendar spoštljivo retoriko, ko je to potrebno.
Uredništvo