Nizozemski novinar zaradi strelnih ran izgubil bitko za življenje

Vir: fb

Peter R. de Vries, Nizozemski raziskovalni novinar, je danes umrl. Strelne rane, zaradi katerih je bil hudo ranjen pretekli teden v napadu v Amsterdamu, so bile žal pretrd oreh tudi za najboljšo zdravniško ekipo.

Morda je slika naslednjega: 1 oseba in besedilo

“Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is op 64-jarige leeftijd overleden. Wij wensen zijn familie en naasten veel sterkte met dit verlies” ❤️

Novinar kriminala Peter R. de Vries je umrl v starosti 64 let. Njegovi družini in sorodnikom želimo veliko moči ob tej izgubi.

❤️

 

 

Nizozemskega raziskovalni novinar je bil ustreljen pretekli teden na ulici, ko je zapuščal televizijski studio. Napadalec ga je poleg drugih strelnih ran po telesu ustrelil še v glavo. 

Peter, ki se je predvsem ukvarjal z raziskovanjem področja kriminala, je bil trn v peti mnogih kriminalnih združb. Mnoge od teh je tudi kot priča uspešno spravil za zapahe. Ena najodmevnejših “zgodb” sta recimo zgodba o ugrabitvi pivskega magnata Freddyja Heinekena in izginotje ameriške najstnice Natalee Holloway na Arubi leta 2005 (vir: Nova24TV).

Uredništvo