Slavnostni podpis pogodb za izgradnjo mrliške vežice v Negovi

V prostorih Krajevne skupnosti Negova se je včeraj odvil pomemben in težko pričakovan dogodek za krajane Negove z okolico, ki pomeni dejanski pričetek izvajanja projekta izgradnje mrliške vežice na pokopališču Negova.

Renata Kerec in župan Stanislav Rojko (foto: gornja-radgona.si)

Po več ponovljenih postopkih izvedbe javnega naročila za izbiro izvajalca za gradnjo nove mrliške vežice, je bil postopek v začetku letošnjega leta končno zaključen in župan Stanislav Rojko je lahko podpisal pogodbo za izgradnjo mrliške vežice.  Izbrani izvajalec je podjetje  KARBO STORITVE – Trgovina, gradbeništvo, krovstvo in kleparstvo, ki ga zastopa Renata Kerec.

 

 

 

Pogodbo o gradbenem nadzoru nad izvedbo mrliške vežice je občina sklenila z izbranim izvajalcem Igorjem Pivcem (IPG, Inženiring, projektiranje, gradnja, Igor Pivec s.p., Partizanska cesta 42, Gornja Radgona).

Igor Pivec in župan Stasnislav Rojko (foto: gornja-radgona.si)

Slavnostni podpis pogodb je, ob prisotnosti navedenih izvajalcev in predsednika Krajevne skupnosti Negova, Štefana Pucka, potekal v prijetnem in domačem vzdušju, saj sta oba podpisnika pogodb domačina, nad čemer je župan izrazil veliko zadovoljstvo. Izbrani izvajalec in nadzornik sta ob podpisu prav tako izrazila veselje nad pričetkom izvajanja projekta in izrazila željo, da se dela čimprej pričnejo in da potekajo brez zastojev in v skladu s sklenjenimi pogodbami.

Vrednost investicijskih del po pogodbi znaša cca. 272.000 EUR z DDV, gradnja pa se bo izvajala v letih 2022 in 2023.

C. U.