Ob postavitvi doprsnega kipa Stanovniku sramotno dejanje Jankovića, meni fb pisec!

Ob postavitvi spomenika zloraba?
Včeraj smo bili priče ponovnemu sramotnemu dejanju, ki je načrtno usmerjeno v sramotitev in onečaščenje Slovenskega naroda
“Včeraj smo bili priče ponovnemu sramotnemu dejanju, ki je načrtno usmerjeno v sramotitev in onečaščenje Slovenskega naroda.
Ni skrivnost, da ostanki komunističnih revolucionarjev in njih nasledniki ne sprejemajo Slovenske identitete kot nekaj samostojnega, temveč jo namerno uvrščajo v identiteto Jugoslovanskih narodov. To potrjujejo tudi besede Milana Kučana in Janeza Stanovnika, kateremu je Srbski šerif včeraj odkril doprsni kip in s tem dejanjem spet namerno potvoril zgodovino Slovenske države.
Odkrivanje kipov revolucionarjem, krivim za smrt vsaj 100 tisoč Slovencev je žaljivo in sramotno za nek Evropski narod, ki ima dokazano vsaj 1000 letno zgodovino. Zasluge Janeza Stanovnika, imenovanega celo “oče naroda” za Slovenijo in Slovence so nične. Človek, ki je v Kardeljevem kabinetu pisal sezname ljudi, ki jih je potrebno eliminirati, človek, ki je odkrito nasprotoval osamosvojitvi Slovenije in človek, ki se je v vsakem govoru drl “smrt fašizmu”, še celo 70 let po tistem, ko je fašizem umrl, si pač ne zasluži spomenika.
Ni čudno, da so odkritju te sramote prisostvovali samo ljudje, ki odkrito sovražijo Slovenijo in Slovenski narod, mu z vsakim svojim dejanjem škodijo in ponižujejo ter ga finančno in kulturno uničujejo. Govoriti o Nob kot o nečemu pozitivnemu in dobremu za Slovenski narod, ter nošenje simbolov komunizma kaže na mentalno nezrelost oziroma zaostalost razvoja levega možganskega prekata. Očitno pri takih osebkih, nezmožnih dojemati, da živimo v 21.stoletju, nezmožnih dojeti, da so njihovi idoli povsod okategorizirani za zločince, in nezmožni dojeti, da so krivi zločina proti človeštvu, ki nikoli ne zastara ta prekat možganov sploh ni razvit, oziroma je ostal na nivoju orangutana. Če vemo, da recimo Svetlana Makarović zaradi alkohola, ki ji je uničil že tako malo pameti, ni sposobna dojeti, da živimo v letu 2020 ampak se v njeni glavi vrti številka 1966, in če vemo, da Janković zaradi zaostalosti v razvoju in pomankanja pameti misli da je šerif in ob dejstvu, da imajo levaki take ljudi za elito, potem se moramo resno vprašati, na kakšnem nivoju so njihovi volilci oziroma podporniki. Kot kaže na nivoju enocelične bakterije…”, tako fb pisec na svojem profilu (ime hranimo v uredništvu).
Spomnimo, da so v torek ob grobnici narodnih herojev postavili v spomin Janezu Stanovniku nov kip. Da se mnogim, ki so z njim podobnim sodelovali mudi, je jasno. Jasno je tudi, da slednji želijo spremeniti tok zgodovine. Toda, resnica vedno pride na plano. Če ne danes, pa jutri!
Uredništvo