Odločilo se bo ljudstvo, ki v Sloveniji želi spremembe, je povedala kandidatka za predsednico RS!

Vir:www.zaotrokeindruzine.si

Angelca Likovič, upokojena ravnateljica, državna sekretarka za OŠ in političarka, je kandidatka za predsednico RS, ki jo je kot prepoznavno osebo “vnovčil” predsednik stranke Za otroke in družine Aleš Primc. Toda, gospo Likovičevo bodo volivci prepoznali tudi iz resničnostnih šovov, kjer je samozavestno in strokovno ocenjevala in “požugala” ali pohvalila prenekatere kandidate, pa tudi v mnogih oddajah o prednostih ali pomanjkljivostih šolskega sistema. Vedno odločno in brez dlake na jeziku! Tudi tokrat, ko pravi, da si Slovenci želimo spremembo na predsedniškem stolčku!

Borka za otrokove pravice in pravice staršev, starih staršev in invalidov!

Likovičeva je svoje bogate izkušnje med Slovence prenaša tudi preko ustanovljenega društva Šola po meri človeka. Tu se najde njen “jaz”. Prepričana je, da lahko pri svojih 73. letih vse svoje izkušnje udejani skozi predsedniško funkcijo. Nenazadnje je tudi prejemnica nagrade “Bela vrtnica” o pravicah do življenja nerojenih otrok in trpečih materah ob izgubi otrok pa je spregovorila tudi v oddaji Tarča. Mnogokrat napadena, osovražena, načrtno “zaustavljena” pri posredovanju svojega “poslanstva” pa ostaja neomajna. To sporočilo so ji prenesle mnoge ženske, kar ji je največje priznanje.

Primc – Likovičeva drugačna od ostalih kandidatov!

Aleš Primc pa je za Likovičevo izpostavil, da bo skozi predsedniško bitko volilno telo prepoznalo njene posebnosti, ki so pravice vsakega otroka do življenja, spoštovanje materinstva in očetovstva ter desetih božjih zapovedi.

Likovičeva bo kot dober retorik in “prepoznavna karizma” prav gotovo lepa dopolnitev predsedniški bitki. Dejstvo pa je, da “gre nabirat” pomembne in potrebne glasove za prihajajoče državno zborske volitve. Odskočna deska kandidatke za predsednico je prav gotov odlična naložba.

Uredništvo