Oglasila se je Janja Sluga (SMC) in očitno dokončno razblinila sanje koalicije KUL!

Plakatiranje s kljukastimi križi ob slikah poslancev SMC po številnih krajih po Sloveniji, s pomočjo katerih so levi aktivisti ustvarjali psihološki pritisk na slednje, da bi jih zlomili, kot kaže niso obrodili sadove. Celo laži, da so nekateri poslanci zboleli za Covid-19, je bila le še ena laž, da se KUL z Erjavcem zaradi pričakovanega pogroma ob vloženi nezaupnici vladi spretno umakne.

@JanjaSl
Moja prepričanja so moja lastna in so moja opora pred vetrovi z desne in z leve. Pokončnost hrbtenice utrjuje še 7 enakih, bolj kot pritiski, pokroviteljstvo ali grožnje, na katere se načeloma odzivam ravno nasprotno, kot se pričakuje. Jasen odgovor o trdnosti in enotnosti poslanske skupine SMC!
Spomnimo, da je prejšnji teden izzvenel v pričakovanju rušenja vlade s strani koalicije KUL na čelu z Erjavcem. Ta se je nato spretno umaknil, pod pretvezo, da vsi poslanci ne bodo mogli glasovati zaradi okuženosti s Covid-19. Toda…okuženost je bila le pot za umik.
@IgorZorcic
Pred tednom je bila sprožena afera COVID, ko naj bi v #DZ na KNOVS prišlo do okužb poslancev. Izkazalo se je, da se nihče od tam navzočih poslancev ni okužil. Konstruktivne nezaupnice ni preprečil ne poslovnik, ne COVID, temveč tisti, ki niso hoteli, da se o njej odloča. #umik.
Kot kaže, je izjava Zorčiča za časopis Delo, ali je KUL mrtev, prava. KUL ni nikoli resnično živel!
Uredništvo