Ojoj! Kakšna vrtoglava izplačila Covid dodatkov na RTV Slo!

Kadunc (zajem ekrana na https://www.rtvslo.si/)

“Medtem, ko so zaposleni v gospodarstvu za redno delo in izpostavljenost dobili 200 eur mesečnega dodatka, si je posvečena levičarska kasta na RTV Slovenija izplačevala nekaj tisoč evrov dodatka. Edini kriterij je bil kritičnost do Vlade RS. Bolj so jo napadali, več so dobili.”, je ob prvem valu epidemije v Sloveniji komentiral Žan Mahnič.

Kot kaže, je Mahnič dodatke povezal glede na usmerjeno poročanje posameznikov na RTV SLO, bolj strupeno in pristransko, bolj nagrajeno. In kdo je podpisnik dodatkov. Nihče drug, kot izredno “uspešen” generalni direktor RTV SLO Kadunc, ki že nekaj let “TV hišo” vodi z izgubo, letos pa še vedno ni izpolnil sklepa nadzornikov, da pripravi sanacijski načrt, s katerim bo preprečil nadaljnjo drsenje TV hiše v še globje rdeče številke. In Kadunc: Načrta sanacije ne bo pripravil, ker verjame, da mu bo politika vendarle prisluhnila ter prej ali slej dvignila RTV-prispevek, ki zdaj znaša 12,75 evra, tako naj bi izjavil Kadunc po poročanju Siol.net.

In Kadunc: “Načrta sanacije ne bom pripravil, ker verjamem, da mi bo politika vendarle prisluhnila ter prej ali slej dvignila RTV-prispevek, ki zdaj znaša 12,75 evra”.

Pozor, in takšen direktor je včeraj obdržal svoj stolček, pa čeprav je kar 14 programskih svetnikov glasovalo za njegovo predčasno razrešitev (9 jih je bilo proti, 6 je bilo vzdržanih).

Uredništvo