Poglejte si to sprevrženost Tanje Fajon

Foto: Milan Zver (EU)

Poglejte si to sprevrženost dvolične ženske, ki celo predseduje stranki SD! Tanja Fajon je namreč skušala na dnevni red plenarne seje dati točko dnevnega reda, kjer bi Slovenijo postavili na pranger tik pred predsedovanjem Svetu EU. Toda, dr. Milan Zver je uspel kolege prepričati o nespodobnosti takšnega predloga, tako da do tega ne bo prišlo.

Morda je slika naslednjega: besedilo

Tanje Fajon je skušala  na dnevni red plenarne seje dati točko o Sloveniji in nespoštovanju vladavine prava. Njen cilj je jasen, blatenje Slovenije tik pred predsedovanjem Svetu EU.

“Tu ne gre za Janeza Janšo, slovensko vlado, niti za EPP, temveč za državo kot tako,” je dejal dr. Zver in dodal, da se je potrudil in prepričeval ostale evropske kolege v nespodobnost takšnega predloga.

Se pa Fajonova veseli kolesarjenja pred parlamentom EU. Vse, da se očrni Vlada Janeza Janše, kar pa  zagotovo ne bo prispevek k ugledu Slovenije v Evropski uniji.

“Torej brezglavo udrihanje, da nimamo vladavine prava in podobno, ima lahko konkretne ekonomske in socialne posledice,” je dejal dr. Zver, ki je poudaril, da imajo enak učinek tudi agresivno artikulirane izjave. “Kar počnejo levi politiki v Evropskem parlamentu in druge organizacije ima lahko nek daljši politični efekt. Torej, ne gre zgolj za nižanje ugleda Slovenije pred časom predsedovanja, ampak ima to lahko dolgoročne posledice,” je bil jasen poslanec EU dr. Milan Zver.

Uredništvo