Pogumno Slovenci, naj zavihra slovenska zastava!

B.P.

Negotovost in vse večje nezaupanje v sistem, ki nam vlada, sta Slovence “porinila” v apatijo. Mnogo obrazov, s katerimi se pogovarjamo, se bo danes izpovedalo, da pa so vseeno zadovoljni, da je vsaj tako. Nezadovoljsta je preveč, toda tudi pravih odgovorov na to nezadovoljstvo ni. Toda, imamo svojo državo, svojo Domovino Republiko Slovenijo. Že 26. let živimo z vzpostavljenimi temelji, da lahko zahtevamo več, pravo svobodo, kjer nas ne bo strah pred “mrežami”, ki so si dovolile ujeti državo, ki mislijo, da jim še vedno pripadajo privilegiji, kot včasih. Ne Slovenci, imamo še kako pomembno vlogo, da spremenimo Slovenijo na bolje! Da zaradi naših zahtev zaživimo bolje!

Imamo svoj glas, ki ga lahko oddamo na svobodnih volitvah, imamo odgovornost, zase, za svojo družino, za naš narod!

Brez glasu ne bi bilo domovine, ne bi bilo tako svobodnega doma, v katerem živimo, domovina smo ljudje, ki ustvarjamo svojo prihodnost. Kakšna bo naša Domovina, je odvisno od nas, zato jo spoštujmo, ji pomagajmo in varujmo, da bo tudi “ona zaživela bolje”. Ko bomo dovolj ponosni nanjo, si bomo zaslužili voditelje, ki bodo delali za nas, ne zase! Za našo domovino, Republiko Slovenijo!

Pogumno Slovenci, izobesimo slovensko zastavo, naj zavihra!

Slovenci, imamo majhno evropsko državo RS, od čudovite panonske nižine, do dinarskega sveta, visoko gorja pa vse do morja. Koliko čudovitih narečij se prepleta na tej kratki razdalji, pa čudovitih, prijaznih ljudi, sposobnih podjetnikov, inovatorjev…

Imamo vse potenciale, da spremenimo Slovenijo na bolje. Danes Slovenci je čas za praznovanje, jutri za razmislek, za veselje in verovanje v boljšo prihodnost, v lepo Domovino Republiko Slovenijo, v varnejše in kakovostnejše življenje vseh Slovencev.

Zavihraj zastava Slovenska, zavihraj ob 26. rojstnem dnevu naše domovine Republike Slovenije.

Uredništvo