Pohitite po brezplačne EKO nasvete in “poberite”, kar vam EKO-SKLAD ponuja “GRATIS”!

V našem prispevku v soboto, 14.10. smo pisali o izjemnih povečanih EKO – subvencijah, ki predstavljajo resnično priložnost, da si prihodnje stroške v zvezi z ogevanjem znižajo tudi tisti, ki jim je preostali strošek do celotne investicije se vedno povzročal “problem”. V tem tednu si lahko vse v zvezi s subvencijami in investicijo v zamenjavo stavbnega pohištva (okna, vrata), izolacijo ovoja stavbe, zamenjave ogrevalnega sistema…pridobite brezplačne nasvete energetskih svetovalcev.

Neodvisni energetski svetovalci mreže ENSVET svetujejo brezplačno!

V programu ENSVET (Energetsko svetovanje) deluje kar 70 usposobljenih svetovalcev po celotni državi, njihovo delo pa plačuje Eko-sklad. Njihova naloga je gospodinjstvom brezplačno svetovati in jim pomagati do najboljših rešitev v okviru njihovih finančnih zmožnosti. Vse s ciljem povečanja bivalnega ugodja in kakovosi bivanja, zniževanja obremenitve okolja z emisijami ter hitrejšega doseganja cilja energetske politike Republike Slovenije.

Ta teden do 22.10.2017 vsak dan tudi v Murski Soboti!

Pomurci, ki bi želeli do brezplačnega nasveta energetskega svetovalca, ga bodo našli v trgovini MERKUR Murska Sobota ali OBI Murska Sobota. Tam se mudijo vsak dan do 22.10.2017!

Uredništvo