Preteklih 24 ur

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo, štiri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, dve povoženji divjadi, dve kršitvi izrečenega ukrepa prepovedi približevanja, zaseg vozila in dve nesreči pri delu.

Prometna nesreča se je zgodila izven naselja Kapca, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v vozilo pred seboj in tako povzročil verižno trčenje štirih vozil. K sreči je nastala zgolj materialna škoda.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje tuje stvari v Lendavi, goljufijo v Cezanjevcih, grožnjo v Ljutomeru in vlom v hišo v Turnišču.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Policisti so v Bodislavcih vozniku zasegli vozilo, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Prva nesreča pri delu, kjer je betonski steber padel na občana, se je končala zgolj s telesno poškodbo. Druga pa žal tragično. V Kuzmi se je občan s kmetijskim traktorjem med vožnjo po robu gozda prevrnil. Pri tem je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju dogodka umrl.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.

M.Z.