Po preobrazbi, ki so si jo želele vnukinje, zablestela 80 let stara babica!

Foto: fb

V soboto, 15.2.2020 ob 8:00 se je zgodila preobrazba. Lahko bi rekli čudežna, lepše povedano pa lepa, navdihujoča, polna emocij in presenečenj. Tudi babica je bila zagotovo polna pričakovanj pred tem, ko jo je njena vnukinja, v želji, da ji polepša njen 80. rojstni dan, pripeljala pod strokovne roke v podjetje Hair & Make Up Artist Martin Perović iz Bresternice pri Mariboru. In po preobrazbi? Zagotovo več kot presenečena.

“Na levi so ji “dodelili” tipičen videz naše povprečne slovenske babice. Babicam podzavestno ali zavestno (kakorkoli) odvzamejo vlogo ŽENSKE! Postane ena stara oseba, ki ničesar ne potrebuje. To gre tako daleč, da jim je nerodno uporabljati šminko, puder, maskaro, rdečilo. Pravijo, da to ni za njih, saj so stare, je zapisano na njihovem fb profilu.

Ne!

Ta babica ima srečo! Ima krasne vnukinje, ki so si želele, da babica dobi novo podobo.
Da zažari, da si je všeč! Če res vse to ne bi bilo za njih, ne bi prišle do nas. Skoraj v vsaki ženski (ne glede na leta) tli želja po atraktivnosti. Mi jih popeljemo do tja. Damo jim pogum, prostor in priložnost!

Na desni je še vedno babica, seveda! Ima enako število let za seboj, enako število otrok, vnukov, pravnukov… Ampak sije! Izvablja nasmeh!

Se strinjate?

Uredništvo