Prva dama stranke DeSUS bo disciplinirala s palico

Foto: fb

Nihče drug, kot siva eminenca iz ozadja, ki je bila “boter” pri rušenju Aleksandre Pivec. Najbolj problematična ženska v stranki, so takrat čivkali strankarski ljudje. “Teta” ki od znotraj nažira stranko, pa je takrat twittnil Bojan Požar.

 

Prihaja, da konča samovoljo poslancev v Desusu, zato že krožijjo besede “Absolutno se ne strinjam s takšnim odnosom poslancev do stranke, saj stranki neizmerno škodijo. Da stranko enačimo s poslansko skupino, je absolutno narobe. Stranka ima povsem drugačen značaj,« nam je povedala Čoklova, ki trdi, da je razvejana mreža občinskih odborov zdravo jedro, ki lahko prerodi stranko.” tako na spletnem portalu delo.si.

Sicer je Čoklova prišla po odstopu Antona Balažka, ki je kratko vodil stranko po odstopu Karla Erjavca. Z namenom, da popelje stranko DeSUS na 13. kongres, ki bo predvidoma potekal 19. junija. V programu dejavnosti je načrtovana krepitev temeljnega poslanstva stranke – skrbi, tako za upokojence kot tudi za ranljive skupine ter sodelovanje med generacijami.

Uredništvo