Razkol stranke SNS in v bodoče živčno preštevanje glasov za životarjenje Vlade RS!

Foto: fb_stop kriminalni vladi

Pa je počilo tudi v stranki SNS! Kako ne, ko pa ne držijo niti več temeljna načela, ki jih gojijo v stranki. Ko po svoje prevečkrat “potegne” celo njihov šef, Zmago Jelinčič Plemeniti, pa so po presenetljivi podpori poslancev SNS za izvolitev koroške Slovenke Angelike Mlinar za novo kohezijsko ministrico vzplamtele strasti , ki jih niti ni več možno ne ublažiti ne umiriti.

Poslanka Lidija Ivanuša že zapustila stranko SNS in prestopila v SDS

Ivanuševa je na svojem fb profilu jasno sporočila, da ravnanja Slovenske nacionalne stranke v zadnjem času niso odražala ciljev in vrednot, ki so zapisane v programskih dokumentih stranke. Ravno zato, ker so jo mnogi, ki so ji glas na volitvah namenili spraševali, zakaj v SNS podpora vladi, ki izvaja promigrantsko politiko, zakaj glasovanje proti višjim povprečninam, ki bi omogočile bistveno hitrejši razvoj slovenskih občin…je spoznala, da je nastopil čas, da svoje delo nadaljuje tam, kjer ne bo odločanja le za lastne koristi!

Po zanesljivih informacijah je včerajšnji manever Jelinčiča mnoge člane dokončno prepričal, da je napočil čas za odhod iz stranke, ki, da je stranka enega človeka. Kot kaže, je potrebna le še iskrica, da se iz poslanske skupine umakne še en član SNS, to pa bi zagotovo pomenilo razpad poslanske skupine in dokončno sesutje stranke “negotovosti”.

Potrebna le še iskrica, da se iz poslanske skupine umakne še en član SNS, to pa bi zagotovo pomenilo razpad poslanske skupine in dokončno sesutje stranke “negotovosti”

Uredništvo