Resnice o “klovnu” iz Bele hiše, ki so vam jih tudi slovenski mediji zamolčali!

Tudi slovenski mediji so o Trampu puščali vtis, da gre za velikega klovna. In to ne glede na to, da ob njem vsakodnevno pokončno stoji prva dama slovenskih korenin.
“Ta “klovn” v Beli hiši je dosegel štiri bližnjevzhodne mirovne sporazume, česar njegovi predhodniki po 71 letih političnega posredovanja in neskončne vojne niso dosegli.
Ta “klovn” v Beli hiši je prvi predsednik, ki ZDA ni vključil v tujo vojno iz Eisenhowerja.
Največji gospodarski vpliv je imel “klovn” Bele hiše, ki je ustvaril nova delovna mesta in zmanjšal brezposelnost temnopoltih in Latinskoameričanov zaradi drugega predsednika.
“Klovn” v Beli hiši je razkril globoko, razširjeno in dolgotrajno korupcijo v FBA, CIA, NSA in v republikanski in demokratski stranki.
“Klovn” v Beli hiši se je obrnil na Nato in pustil zaveznikom, da začnejo plačevati svoje obveznosti.
“Klovn” v Beli hiši je nevtraliziral Severne Korejce, jim preprečil razvoj druge jedrske moči, pošiljanje raket na Japonsko in grožnjo zahodni obali ZDA.
“Klovn” Bele hiše je spremenil odnose s Kitajci, v ZDA vrnil stotine podjetij in oživil gospodarstvo.
“Klovn” Bele hiše je dokončal imenovanje treh sodnikov vrhovnega sodišča in skoraj 300 zveznih sodnikov.
Ta isti “klovn” v Beli hiši je znižal davke, povečal standardni odbitek vračila davka z 12.500 ameriških dolarjev za Marrie Filig Joints na 24.400 ameriških dolarjev in povzročil, da se je delniški trg preselil nad 100-krat višje, kar je pozitivno vplivalo na pokojnine deset milijonov državljanov.
Ta “klovn” Bele hiše je razkril razširjeno pedofilijo v vladi in Hollywoodu ter spolno trgovino mladoletnikom po vsem svetu.
Ta “klovn’ Bele hiše deluje brezplačno in je v službi izgubil več kot dve milijardi dolarjev lastnega denarja – še bolj pa zaradi neumornega spodkopavanja in nasprotovanja ljudem, ki mu grozijo.
Mnogi ga sovražite in prezirate. Kako pametno je to? Služi ameriškemu ljudstvu in še naprej služi vsem. Kaj počneš, razen da izgovarjaš njegovo ime in se mu smeješ, ko “ujame kitajski virus” ?
In prosim, sporočite mi, kaj je Biden dosegel v svojih 47 letih v ameriški administraciji?!
Razumite, fantje! Vsak dan bom “klovna” branil s “slabim jezikom”, pred sluznimi, hinavskimi in pokvarjenimi lažnivci. Vseeno mi je, ali mi je všeč njegov lik, ne vem, ali sem si želel z njim na pivo. Raje imam močnega vodjo, ki se ne boji nekoga ustreliti. Ne rabim očetove figure – že jo imam. Ne potrebujem lažnivca – temu so namenjene ekipe Hollywood in CNN, MCNBC, ABC, NBC, CBS in New York. Ne rabim nikogar, ki bi mi pomagal, prav tako pa tudi nočem priporočila za dementno, senilno, oprano močvirsko pošast.
“Bog blagoslovil Donalda Trumpa – najbolj cenjenega predsednika v zgodovini”, zaključi Nemanja Tesic.
Uredništvo