Rokometni spektakel v Murski Soboti! Slovenija bo zaigrala proti Srbiji!

Vir:www.rokometna-zveza.si

V torek, 9 januarja 2018, bo Murska Sobota resnično športno mesto. Na osnovni šoli 3 bo namreč odigrana prijateljska tekma med reprezentanco Slovenije in reprezentanco Srbije. Odlično “predoigravanje” pred evropskim prvenstvom na Hrvaškem.

Vse karte žal že razprodane, na dan prihajajo “razpoke” napačnih odločitev lokalne oblasti v preteklosti!

Murski Soboti je dana priložnost, da “največji” igralci zaigrajo ravno v Murski Soboti. Ni dvoma, da bo organizacija izpeljana več kot odlično, žal pa se venomer ponovno spomnimo na napačne odločitve lokalne oblasti, ki ni zmogla v času odločitve zgraditi vsaj eno dvorano, ki ne bi imela določenih omejitev. Tudi tokrat so karte bile razprodane v pičlih nekaj dneh, mnogi navdušenci pa zaradi prostorskih omejitev ne bodo prišli na svoj račun. Ne glede na vse, pa gre za lepo gesto Rokometne zveze RS, ki nagrajuje zaslužne Pomurce, da so pred 60-leti tlakovali pot rokometa v Pomurju.

Selektor Veselin Vujović in igralci sporočajo, da je vzdušje v ekipi izjemno, da so treningi zelo dobri in da vsi že komaj čakajo, da se začne evropsko prvenstvo na Hrvaškem.

Ljubitelji rokometa vedo, da je konkurenca na evropskem tekmovanju zahtevnejša, kot je bila ta na  zadnjem svetovnem prvenstvo v Franciji, kjer smo spet “živeli” slovensko pravljico. Kljub temu in vsem težavam, s katerimi se slovenska reprezentanca sooča (mnoge poškodbe), pa si vsi želimo še kakšne “pravljice”.

Spomnimo, največja uspeha slovenske reprezentance sta 2. mesto na prvenstvu v Sloveniji leta 2004, ter 3. mesto na svetovnem prvenstvu v Franciji.

Držimo pesti za še eno presenečenje!

Uredništvo