SDS bo naredila vse, da sestavi stabilno vlado! Katera stranka na levi bo državotvorna?

Vir:Nova24TV

Predsednik stranke SDS, gospod Janez Janša, je po veliki zmagi na nedeljskih volitvah jasno sporočil: “SDS je odprta za sodelovanje in vedno bo k sodelovanju povabljen vsak”. S tem je odprl vrata za pogovore z vsemi strankami ter na prvo mesto postavil ljudi, ki so odšli v nedeljo volit.

Volivci so oddali svoj glas zato, da se čimprej sestavi odgovorna vlada!

Volivci so se nedeljskih volitev udeležili zato, da se čimprej sestavi vlada, ki bo vladala in bo z izvajanjem svojega programa natanko vedela, katere probleme v Sloveniji rešuje in kako bo to prispevalo k večji blaginji Slovenk in Slovencev. Prej, ko se le ta sestavi in resnično vlada, prej bo Slovenija ponovno na poti potrebnih sprememb za odpravljanje ključnih težav.

Absolutna zmaga SDS na nedeljskih volitvah in jasen “signal” Janše, da bo SDS naredili vse kar je v njeni moči, da sestavi stabilno vlado, je prav gotovo pomembno sporočilo. Tudi zaveza Janše, da bo s koalicijskimi partnerji vodil vlado pravično in za dobro vseh državljank in državljanov, so zadostno zagotovilo. S tem pa lahko upamo in verjamemo, da je tudi na “levici” po prvih analizah ter prespani noči pripravljenosti za sodelovanje več. To si seveda želijo volivke in volivci, pripravljenost za sodelovanje pa je vsekakor nekaj dobrega za Slovenijo.

Bo torej na strani “levih” strank več državotvornosti in jim bo po nekaj prespanih dneh ključno, da nekaj dobrega naredijo za Slovenijo ter blaginjo Slovenk in Slovencev?

Uredništvo