Še ena velika zmaga “Murašev”!

Vir:www.nsmura.si

Včeraj so športni navdušenci v Fazaneriji uživali v prelepi popoldanski športni nedelji. Muraši so doma zasluženo premagali gostujočo NK Rogaško in že četrto tekmo zaporedoma “pobrali” vse tri točke. Tudi NK Rogaška prisega na črno – belo barvo, tokrat pa so kot gostitelji morali izbrati svojo “drugo” barvo dresov, ki je modra. Ta jim ni pomagala presenetiti varovancev Anteja Šimundže, zato so domov odpotovali s porazom 2:0.

Po prvem polčasu “Muraši” z golom Arpada Vaša v slačilnice z vodstvom 1:0!

Tudi NK Rogaška je novinec v dugi ligi, ki pa je do včerajšnje tekme zbrala skupaj 4. točke in sicer z zmago v gosteh v Novem mestu in remijem doma proti Sežancem. Kljub temu so domačini napovedovali zmago in jo tudi uresničili. Strelec prvega gola za črno – bele je bil Arpad Vaš, ki je v 39. minuti igre poskrbel za zasluženo vodstvo “Murašev” z 1:0.

Drugi polčas vse do 88. minute še z možnostjo presenečenja, toda v 88. minuti je Mura odločila s strelom Roka Sirka!

Rok Sirk je bil strelec drugega gola, ki ga je zadel pred koncem tekme in sicer v 88. minuti igre in poskrbel za lepo popotnico v 5. krogu nadaljevanja igre v 2. SNL. Muraši tako zasluženo ostajajo na vrhu tekmovalne lestvice (zbrali so vseh 12 točk) in odlično goldiferenco (11 danih golov in 1 prejeti gol). Tik za njimi so igralci Drave iz Ptuja z zbranimi 10. točkami in  igralci AŠK Bravo iz Ljubljane, ki so po včerajšnjem prvem porazu doma proti nogometašem iz Brežic zbrali 9. točk.

V nedeljo 3. septembra bodo črno – beli odpotovali v Lendavo, kjer jih čaka večni derbi proti Nafti 1903!

Uredništvo