Se končno razkriva pravo ozadje izbruha koronavirusa? Eric Toner, Johns Hopkinov center, Fundacija Billa in Melinde Gates, WHO!

Erica Tonerja, znanstvenika, ki svoje poslanstvo opravlja v Johns Hopkinsovem centru (Center za zdravstveno varnost) izbruh koronavirusa Covid-19 v Wuhau in posledično okužbe prebivalstva ni šokiralo. Zakaj? Ker je pred nekaj meseci pred izbruhom istega virusa simuliral stanje v svetu zaradi svetovne pandemije! Slednjo je pod imenom “Event 201” 18.10.2019  delil z mnogimi svetovnimi imeni, direktorji podjetij, vlade, varnosti in javnega zdravja, da bi obravnavali hipotetični scenarij globalne pandemije (Bill in Melinda Gates, generalni direktor WHO Tedros Ghebreyesus…) in ocenil, da bi lahko virus v samo 18 mesecih po svetu povzročil 65 MIO smrtnih žrtev.

Pohod “korona” pandemije simulirana že pred izbruhom virusa v Wuhanu s strani Erica Tonerja pod imenom “Event 201”

Simulacija, ki jo je izvajal Eric Toner pa ima kar dva plačnika. Eden je Svetovni ekononmski forum iz Davosa, drugi pa Fundacija Billa in Melinde Gates. Prva preko medijskih trobil svari o nevarnostih pandemij in zmanjšanju svetovne populacije (posledično zaradi globalnega segrevanja), druga zagovarja svetovno preceplenje prebivalstva. Toner je ob predstavitvi že “vedel”, da bi moral Covid-19 biti mnogo bolj smrtonosen, kot je to bil SARS, ki je izbruhnil konec leta 2002, okužil 8096 ljudi, pri tem pa je umrlo 774 ljudi (9,6 %). Spomnimo, da je SARS trajal do sredine leta 2005.

In na predstavitvi zaključil: “Dolgo sem razmišljal, in zaključil, da je virus, ki bi lahko ustvaril pandemijo razsežnosti o kateri govorim moral biti coronavirus”

Dejstvo je, da predstavitev v okviru “Event 201” zelo natančno simulira, kaj bo po izbruhu svetovne pandemije. Zaznana je zdravstvena problematika sveta, simulacija pa je vključevala tudi ekonomsko in posledično svetovno družbeno krizo. Vse to po tem, ko je Gates že v letu 2015 govoril o nepripravljenosti sveta na nov virus, ki bi naj ubil več kot 10 MIO ljudi, po tem, ko je v letu 2018 govoril o potrebi investiranja v cepiva in inovacije cepiv. Zaključek! Je Fundacija Billa in Melinde Gates pripravljena. S čim? S cepivi, ki naj bi reševali svet pred nadaljnjim izumiranjem njihovega prebivalstva, pred zajezitvijo še hujših posledic ekonomske krize in družbene krize. Je soudeleženec še WHO, ki bi enotno “komunicirala” potrebo vakcinacije svetovnega prebivalstva, ki je vse bolj okuženo. Še kaj? 

Uredništvo